New Room – New Look!

i6dh4hWxSUuHiwGD+6lV4Q

The redecoration of the New Room has been completed, the first time it has been fully redecorated in over 30 years. It was partly re-painted in 2008 as part of the Access scheme.  The lighting has been replaced with eco-friendly LED strip lights.  Altogether a brighter and more welcoming space. Why not pop and see it? It is now ready to welcome in the 150th Anniversary Year in 2019.

The Porch and the Vestibule is planned for similar treatment before Christmas and will have the added improvement of new floor covering. Watch this space.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s